Fortissio Sverige

Recension av Fortissio: Vad de har att erbjuda

Fortissio är en online mäklarfirma som utmärker sig i olika områden inom finans. Företaget är en online-mäklare som är baserad i Grekland som erbjuder handelsprodukter som valutor, aktier, index, råvaror och kryptovalutor. Det kan också ses som ett ”relativt” säkert företag att investera med eller interagera med då det regleras under Hellenic Capital Market Commission.

Denna online-mäklare är känd för sin fantastiska kundsupport. De vägleder varje kund i sina processer i varje steg på vägen. Inte bara det, deras online kapacitet utökas på flera språk, så internationella kunder eller kunder tas redovisas

De har också flera konton som kunden vederbörligen kan välja, beroende på deras önskemål. Varje typ av konton har sin egen fördel, som kunden kan njuta av när de öppnas. Så man kan mycket väl säga att Fortissio är ett av de ledande företagen i att göra vad de gör.

Fortissio – Insättningsvillkor

Precis som alla olika banker eller företag har Fortissio sina egna insättningsvillkor för kunderna att följa. Här är villkoren för företaget:

Det finns insättningsvillkor för dig att öppna ett konto hos Fortissio. Dessutom har var och en av kontona sitt eget insättningskrav och rättmätiga avgifter. Nedan är den minsta insättningen i att öppna ett Fortissio-konto.

”Basic” konto: 200 USD

”Discovery” konto: 2000 USD

”Silver” konto: 5000 USD

”Guld” konto: 10.000 USD

”Diamond” konto: 30,000

”VIP”-konto: 50 000

Bortsett från start eller deponering investeringar i att öppna ett konto, det finns avgifter som mäklaren kan beräkna beroende på det konto du kommer att öppna.

Fortissio – Kontotyper

Online mäklare erbjuder 6 typer av konton.

”Basic” konto

När du öppnar det grundläggande kontot måste du sätta in ett belopp på minst $ 200. Om du öppnar det grundläggande kontot kommer det att finnas freebies som en gratis e-bok, gratis webinars, gratis träning och din egen kontochef.

”Discovery” konto

Annorlunda än det grundläggande kontot kommer du att sätta in minst $ 2000 för att öppna discovery-kontot. Innehavare av detta konto kan njuta av en 20% position förlust täckning, rollover rabatt på 5%, och ett pris rabatt på 5% tillsammans med de andra freebies som tillhandahålls i grundkontot.

”Silver” konto

Att öppna detta konto kräver att du sätter in minst $ 5000. När du öppnar detta konto får användaren njuta av 25% position förlust täckning och 10% av pris och rollover Rabatt. Du kommer också att få två månaders handelcentral analys.

”Guld” konto

Minst $ 10,000 för dig att öppna ett guldkonto. Detta konto erbjuder en 30% position förlust täckning och 15% av pris och rollover rabatt och 3 månader av central handel analys.

”Diamond” konto

För att öppna Diamond-kontot behöver du minst $ 30,000. När du öppnar det här kontot kommer du att njuta av en 35% av positionsförlusttäckningen med 20% pris och rollover rabatt. Plus, 3 månaders tillgång till central handel analys.

”VIP”-konto

Det största kontot hos Fortissio-firman, för att du ska kunna öppna det här kontot, behöver du 50 000 dollar. 40% av positionsförlusttäckningen och 25% pris och rollover Rabatt. Du kommer också att njuta av 4 månaders tillgång till Trading(handel) central.

Fortissio – Kundsupport

Fortissios kundsupport är öppet och klart dygnet runt och sju dagar i veckan. Du kan kontakta deras kundsupport via e-post, webbformulär, webchat och telefon. Deras kundsupport är smart och kan användas på flera språk. Du kommer också att få ett omedelbart svar via deras webbchatt, webbformulär, e-post och samtal.

Här är fortissios kundsupportwebbplatser:

Customer.service@fortissio.com; info@fortissio.com; complaints@fortissio.com;dealing@fortssio.com

Telefon: +302112340925

Webbformulär: Den finns tillgänglig på Fortissios officiella hemsida.

 

Fortissio – Verktyg för handel

Fortissio kan också nås med hjälp av mobila applikationer. I appen får du njuta av olika handelsverktyg som:

Ekonomisk kalender

Du kommer alltid att uppdateras om de ändringar som görs varje dag, vecka och månad genom användningen av den ekonomiska kalendern.

Marknadsuppdateringar

Med marknadsuppdateringar kommer du att få uppdateringar på diagram, nyheter och olika uppdateringar i marknadsvärlden. Använda detta verktyg skulle inte debitera dig några avgifter som detta en fri att använda en funktion i Fortissio.

Aktuell analys

Du kommer också att ha bekvämlighet och lätthet när det gäller analysen. Du kommer att få grundläggande och teknisk marknadsanalys, som kan vara användbar inom marknadsföring och handel.

Fortissio – Fördelar

  • Pålitlig och trovärdig då den är under en solid reglering. De är registrerade och auktoriserade av Hellenic Capital Market Commission.
  • Deras handelskapacitet sträcker sig inte bara med pengar utan också med råvaror.
  • De har olika instrument för att utföra sin handel effektivt och effektivt.
  • De har en webbplats och mobilapplikationskapacitet som gör det enkelt för kunderna att komma åt sina Fortissio-konton.

Fortissio – Nackdelar

  • En av de största nackdelarna med Fortissio är deras dyra insättningskrav. Även om priset är ett minimum, kan det fortfarande klassificeras som dyrt.
  • Även om det har webb-och applikationsfunktioner, är det fortfarande inte tillgängligt i MetaTrader4.

 

För att knyta åt säcken

Fortissio kan vara vederbörligen betrodd som ett företag eftersom det är erkänt och reglerat under Hellenic Capital Market Commission. Även om det har vissa nackdelar eller begränsningar, är företaget fortfarande en av de ledande företagen när det kommer till denna typ av handel. Med sina olika möjligheter är du troligtvis i säkra och goda händer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *