Skilling Sverige

Skilling Recension

Översikt

Skilling är en online-mäklare som erbjuder CFD, aktier, Forex, råvaror och kryptovalutahandel från marknader runt om i världen. Det lanserades först 2019 och är en enda plattform som handel erbjuder tjänster i flera europeiska länder. Huvudkontoret är baserat i Nicosia, Cypern. Skilling Ltd, som tidigare kallades Finovel Cyprus Ltd, har sina andra kontor i Spanien och Malta.

The Skilling erbjuder handel via en skräddarsydd webbläsarbaserad plattform, iOS- eller Android-appar. Under denna plattform tillhandahålls ett obegränsat demo-konto som hjälper handlarna att lära sig mer om tekniker och procedurer om plattformen innan de gör en minsta insättning.

Skilling-plattformen skapades för att uppnå en lättförståelig och omfattande handelsplattform för alla. Dessutom består Skilling av ett team med över 25 dedikerade utvecklare, marknadsförare och andra specialister, som direkt arbetar med sin relativt unga CFD-handelsplattform för att säkerställa en bästa möjliga upplevelse för slutanvändarna (handlare). Kompetensen riktar sig till en stor publik, varför den fungerar som en plattform som är tillräckligt enkel att använda för både nybörjare och erfarna handlare.

Licencer

Skilling är en helt reglerad och auktoriserad handelsplattform under CySEC (Cyprus Securities and Exchange Commission). Detta är en av anledningarna till att Skilling inte kunde erbjuda någon marknadsföring eller affär till nya eller befintliga kunder, eftersom sådana erbjudanden är mycket begränsade i EU / EES-länder. Eftersom säkerhet är högsta prioritet, är det därför Skilling säger att de arbetar outtröttligt för att skydda sina investerare genom att strikt följa alla säkerhetsbaserade lagkrav som omger kundens konto.

Mäklaren har också ett medlemskap i Investor Compensation Fund (ICF), vilket ytterligare ökar deras engagemang för att perfekt uppfylla de nödvändiga reglerna för sina kunder. När allt kommer omkring är kunderna allt för Skilling; därför måste de alltid vara i nivå med att strikt följa regler och förordningar.

Utöver det skyddas Skills online-handelsplattform genom ett Secure Socket Layer (SSL), vilket säkerställer att all kundens data krypteras helt innan den överförs via internet. Därför möjliggör detta säkerhetsåtgärder för kunderna från it-brottslighet och bedrägeri, som är relaterade till både affärer och insatta pengar.

Handelsplattform

Mäklaren ger sina handlare en mängd kraftfulla och intuitiva handelsplattformar för att handla olika erbjudna instrument. Dessa handelsplattformar inkluderar en proprietär Skilling Trader och en sofistikerad cTrader-plattform.

Kompetenshandlare

Skilling Trader Platform är utrustad med en ekonomisk kalender som håller handlarna uppdaterade med de senaste nyheterna och händelserna på den globala marknaden. Den är också utrustad med flera ritverktyg och indikatorer som gör det möjligt för handlare att hålla koll på sina prisrörelser, affärer och olika viktiga marknadsmoment.

De andra unika funktionerna i Skilling Trade Platform är tillgången på Skilling Trade Assistant och Skilling Academy. Båda dessa funktioner är speciellt utformade för att förbättra den totala handelsupplevelsen för de nya och erfarna handlarna. Skilling-plattformen erbjuder både webb- och mobilappsstöd. Därför tillåter handlare att komma åt sitt konto enkelt och handla på enheter som bärbar dator, PC eller mobiltelefon när som helst och var som helst.

Kompetens cTrader

Skilling cTrader är en mer förbättrad och dyrare handelsplattform som är inriktad på institutionella kunder och professionella detaljhandlare, som letar efter en mycket mångsidig handelslösning. CTrader-plattformen är mycket intuitiv och extremt lättanvänd plattform med avancerade funktioner som beställningsmöjligheter och anpassning. Handlarna designar den här användarvänliga handelsplattformen för handlare, och den kan anpassas med olika förinställda och avtagbara diagram. Dessutom tillåter denna plattform också att fylla order med olika avancerade cTrader-funktioner.

CTrader gör det också möjligt för handlarna att skriva sitt eget skript genom att låta dem koda i C #. Dessutom kan klienterna / kunderna enkelt få tillgång till alla cTrader-funktionerna i olika webbläsare samt en mobilapplikation på alla enheter.

CTrader-plattformen har följande funktioner:

 • Algo-handel
 • Möjlighet att skapa prisvarningar
 • Fullt marknadsdjup
 • Flera diagramvyer
 • Avancerat orderskydd
 • Detaljerad handelsanalys
 • Efterföljande stoppförlust

Inflytande

Skilling håller alltid saker så enkla som möjligt när det gäller handelskonton för sina plattformar. Det erbjuder två former av konton; Primärt standardkonto och ytterligare premiumkonto.

Enligt ESMA-reglerna är dock maximal hävstång för dessa konton 1:30. För ett högre genomsnitt kan de erfarna detaljhandelskunderna begära att bli behandlade som en ”valfri professionell”, vilket gör det möjligt för dem att handla med högre hävstångseffekt enligt gällande lagar och förordningar.

Handelskonton och kontrakt

Skilling erbjuder olika kontotyper till sina kunder:

(1) Standardkonto – detta är det grundläggande kontot för de flesta handlare som registrerar sig hos Mäklaren. Detta konto kräver en insättning på minst 100 € / £ / $ eller 1000 SEK, NOK för att öppnas. Den vanliga spridningen för detta konto är 0,7 punkter.

(2) Premiumkonto – det här kontot är speciellt utformat för professionella handlare, och istället för att registrera sig online måste det först begäras av Mäklaren. Den vanliga insättningen för denna typ av konto är 5000 EUR / USD / GBP eller 50k NOK, SEK.

(3) Demokonto – det här kontot är särskilt utformat för nya handlare och det är förinstallerat med virtuella medel för praktikändamål. Demokontot hjälper nya handlare att bekanta sig med plattformen och att öva strategier innan de öppnar ett live-konto med en insättning.

Kundtjänst

Skilling förser sina handlare med ett kunnigt kundsupportteam som alltid är artigt, snabbt och vänligt som svar på handlares problem och frågor. Supportdisken är tillgänglig via telefon, e-post och livechatt på fasta tider. Supportdisken är tillgänglig från måndag till fredag, mellan 8 och 21 CET, vilket kan vara ett problem för dem som handlar på olika tider.

Fordelar

 • Lägsta initiala insättningskrav – 100 EUR, GBP, USD och 1000 NOK, SEK för standardkontot
 • Enkel process för att öppna ett riktigt konto
 • Erbjuder livechatt
 • Erbjuder lättanvänd handelsplattform
 • Konkurrensspridningar så låga som 0,7 pip
 • Stöder flera språk: tyska, svenska, norska, engelska
 • Ett brett urval av valutapar
 • Reglerad av Cyperus Securities and Exchange Commission (CySEC).

Nackdelar

 • Begränsade betalningsmetoder
 • Erbjuder endast en handelsplattform
 • Skilling erbjuder inte handelssignaler
 • Kundtjänst är inte tillgänglig dygnet runt
 • Inte tillräckligt med information på mäklarens webbplats
 • Skilling erbjuder låg skuldsättningsgrad på 1:30
 • Inget ECN-konto
 • Kompetens är inte tillgängligt för amerikanska invånare
 • Tar ut ytterligare avgifter såsom uttagsavgifter och icke-handelsavgifter
 • Mäklaren erbjuder inte den populära MetaTrader-handelsplattformen

Slutsats

Skilling är en online-handelsmäklare som regleras av CySEC och erbjuder handel med över 800 finansiella instrument över flera tillgångar. Det är en användarvänlig plattform som ger ett stort urval av olika handelskonton.

Mäklaren saknar dock utbildningsmaterial för att lära nya handlare om handelsregler och tekniker, och det är här många nya handlare ofta lämnar denna plattform. Dessutom, med avsaknad av MT4-plattformen, är många erfarna handlare vanligtvis inte nöjda med Skilling. På samma sätt är det en betydande nackdel att inte vara tillgänglig i USA, där det finns en hel marknad för valutahandlare.

Så trots att det har olika fördelar, saknar fortfarande Skilling inom olika avdelningar där det behöver arbeta mer för att förbättra sig själv och komma till en nivå av andra framgångsrika mäklare.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.