HighLow

Recension av HighLow

  • Utbetalningsprocent: 200%
  • Minimum Depositum: £50
  • Bonus: £50 Cashback
  • Reglerad: Ja

HighLow är registrerad och reglerad av Australian Securities and Investment Commission (ASIC) och är kända för att erbjuda högre utbetalningar inom handel med binära optioner. En annan fördel är att mäklaren erbjuder ett demokonto som inte kräver någon registrering eller några insättningar.

En handelsplattform som är enkel att använda, har en snabb uttagsprocess, en avancerad mobilapp, samt en licens från ASIC – HighLow bassar både nybörjare och erfarna veteraner inom binära optioner.

Handelsplattformen

Handelsplattformen har många alternativ och funktioner som är vanliga även hos andra handelsplattformar, men designen är helt unik och mer användarvänlig hos HighLow.

Flikarna längst upp i handelsområdet hjälper handlare att välja utgångstid. Rullgardinsmenyn till vänster om de här flikarna låter dig välja tillgångar och vilka marknader att handla binära optioner på. ”Favorit”-området, som du hittar mellan tillgången och utgångsalternativen, låter dig välja den föredragna tillgången.

HighLow Inloggning och Handelsplattform

Den primära pristabellen uppdateras automatiskt när handlaren väljer en tillgång. Tabellen visar de senaste marknadspriserna, reflekterar marknadssentiment, utbetalningsprocent och tiden kvar innan utgång. Den vertikala linjen i diagrammet visar dig vid ytterligare analys när en handel måste utföras.

Du hittar handelsknapparna till höger om tabellerna. Du har möjligheten att ändra storlek på handeln, välja riktning (hög eller låg), och sedan klicka på ”Investera” för att bekräfta att en ny position ska öppnas. Alla öppna positioner (aktiv handel) visas direkt i “Öppna Positioner”-fönstret. Det ligger precis under pristabellen och du kan välja “1 klick”-handel om du så önskar. På så vis behöver du inte använda investeringsknappen. Knapparna för Högre och Lägre blir större, och handeln öppnas direkt i ”1 klick”-läge.

Handelsplattformen har ett distinkt och lättanvänt gränssnitt. Prisgrafen indikerar riktningen i vilken marknaderna måste gå för att handeln ska sluta i tillgång. Det här hjälper dig att ta informerade beslut som minskar risken för att göra ett misstag. Hög/Låg-knapparna motsvarar Upp/Ner eller Call/Put-alternativen.

Nackdelen ligger i handelsytan, i tabellen. Du hittar inte många alternativ eller mycket flexibilitet för teknisk analys. Men det här är något är samma för nästan alla Binära Optioner-mäklare.

Öppen Handel

De aktiva och slutna positionerna listas i det aktuella aktivitetsfönstret. Det finns även ett ”Sälj”-alternativ, och den aktuella ”utgångsbetalningen” visas även. Slutna positioner är till för att markera slutresultatet av en specifik handel.

Handla med Optioner och Tillgångar

Följande alternative lär läggas till i takt med att mäklaren växer.

Optionstyper:

  • Hög/Låg: Dessa optioner är till för att handlaren ska välja mellan om tillgångens värde kommer att sluta högre eller lägre än det nuvarande priset. Utgångstiden är vanligtvis från 15 minuter till ”slutet på dagen”.
  • Hög/Låg Utspridd: Utbetalningen på ”utspridda” optioner kan bli 200% beroende på marknadens läge.
  • Turbo: Fungerar som Hög/Låg fast med väldigt korta tidsperioder. (30 sekunder till 5 minuter)
  • Turbo Utspridd: Som Hög/Låg Utspridd, men med 5 minuter eller mindre i utgångstid.

Handlarna har möjligheten att välja bland aktier, varor, index och valutahandel.

Insättningar och Uttag

Kundens medel lagras i separata förvaltningsfonder istället för på företagskonton. Förvaltningen sker under National Australian Bank (NAB), vilket säkerställer kundernas säkerhet. Kreditkort, Neteller och banktransfer är de accepterade betalningsmetoderna. Andra insättningsmetoder inkluderar PaySafeCard, GiroPay och SoFort (£50 minimum, snabba överföringar).

Uttagsprocessen är snabb och enkel, med kreditkort och Neteller behandlas uttag direkt (minimum £50). Inga avgifter för uttag och inga dagliga gränser.

5/5 - (2 votes)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *