Hur Tradocenter fungerar: granskning och åsikter

I denna granskning kommer vi att beskriva Tradocenter Online Broker. Det är en vederbörligen auktoriserad mellanhand som gör att du kan investera med största möjliga enkelhet och säkerhet på många typer av marknader.

Tradocenter är det kommersiella varumärket för Vie Finance AEPEYSA, ett grekiskt investeringsbolag som grundades 2011. Det är en pålitlig handelsplattform som regleras av HCMC.

Aktiemäklaren tillhandahåller cirka 130 handelsverktyg för att handla på sina plattformar. Dess produktutbud inkluderar Forex, Aktier, Indikatorer, Kryptovalutor, ETF och Handelsvaror. Webbplatsen finns tillgänglig på 9 språk.

I sin policy anger Tradocenter att de inte utför kundorders som kontrahent, utan fungerar som mellanhand för sina kunders räkning.

Mäklaren förlitar sig på tredje parts likviditetsleverantör, FXCT för prissättning och vidarebefordrar kundorder till FXCT för exekvering. Implikationen av detta uttalande är att Tradocenter använder en automatiserad hantering (STP) som strikt säljer de positioner som företaget har förvärvat från interbankmarknaden till sina kunder.

Här är fördelar med att handla via Tradocenter:

 • Det är en reglerad aktiemäklare under grekiska kapitalmarknadsinspektionen (HCMC).
 • Kvalitativ kundsupport på flera språk.
 • Olika kontotyper som passar ett brett utbud av investeringskapital och erfarenhetsnivåer.

Är Tradocenter säkert?

Ja, Tradocenter är en säker och pålitlig mäklare. Moderbolaget Vie Finance AEPEYSA är ett bolag bildat och registrerat enligt lagarna i Grekland med registreringsnummer 122000301000.

Det är registrerat och licensierat av grekiska kapitalmarknadsinspektionen (HCMC) under licensnummer 4/792 / 20.7.2017

Som en del av bestämmelserna behåller Tradocenter handlarnas insättningar på separata bankkonton. De har inte behörighet att använda den för sin egen interna verksamhet.

Tradocenter har implementerat branschens bästa säkerhetspraxis genom att skydda sina handelsplattformar och webbplatser med säkerhetskryptering (SSL) från Amazon. Detta säkerställer att all data som överförs till och från dess servrar är krypterad. Syftet med kryptering är att skydda känslig kundinformation (t.ex. kreditkortsinformation) från cyberbrottslingar.

Produkter som kan förhandlas med Tradocenter:

 • 47 valutapar,
 • 18 råvaror,
 • 81 aktier,
 • 18 indikatorer,
 • 6 kryptovalutor,
 • 2 ETFs.

Tradocenter: Kontoöppning

Tradocenter klassificerar kunder som ”Professionella” eller ”Detaljhandel”. Organiserade företag, statliga institutioner och värdepappersföretag klassificeras som professionella kunder.

Den som vill investera som individ är en Detaljhandelskund.

På begäran och med förbehåll för att vissa kriterier uppfylls kan du dock ansöka om professionell kundstatus, men du måste uppfylla två av följande tre kriterier: du måste ha 10 transaktioner av betydande storlek per kvartal under de senaste fyra kvartalen, ha en portfölj av finansiella instrument, större än 500 000 euro, eller har arbetat i en professionell position inom den finansiella sektorn som kräver kunskap om handel med bruttosoliditet i minst ett år.

Detaljhandelskunder (dvs. icke-professionella kunder) kan handla med en maximal bruttosoliditet på 1:30 medan professionella handlare kan handla med en maximal bruttosoliditet på upp till 1: 200.

 

Tradocenter kontotyper

Account types are classified according to investor capital. The following types of Retail accounts are available:

Kontotyper klassificeras efter investeringskapital. Följande typer av detaljhandelskonton är tillgängliga:

 • Baskonto: Ett minimisaldo på $200 krävs för att öppna detta konto. Det högsta beloppet är $1999. Detta konto inkluderar en gratis e-bok, gratis utbildning, webinar och en personlig kontoansvarig.
 • Discovery-konto: Kontots öppningssaldo varierar från $2,000 till $4,999. Kontoinnehavare får 5% övergångsrabatt, 5% prisrabatt, 20% förlusttäckning plus alla fördelar som baskontoinnehavare.
 • Silverkonto: Kontos öppningssaldo varierar från $5,000 till $9,999. Prisrabatten och övergångsrabatten är 10%, positionssäkringen är 25% och Autochartisti en månad.
 • Guldkonto: Kontos öppningssaldo varierar från $10,000 till $14,900. Prisrabatten och övergångsrabatten är 15%. Täckning för positionsförlust är 30% och Autochartisti två månader.
 • Diamantkonto: Kontos öppningssaldo varierar från $15,000 till $29,999. Prisrabatten och övergångsrabatten är 20%. Täckning för positionsförlust är 35% och 3 månaders tillgång till autochartist.
 • VIP-konto: Det minsta öppningssaldot för detta konto är $30,000. Det finns inga övre gränser. Prisrabatten och övergångsrabatten är 25%. 4 månaders tillgång till Autochartistoch täckningen för positionsförlust är 40%.

För att öppna ett nytt konto, fyll i ”Registrera” -formuläret på webbplatsen. Alternativt klickar du på ”Kom igång nu” på andra sidor på webbplatsen.

Tradocenter: Insättnings- och uttagsalternativ

Tradocenter accepterar flera betalningsmetoder förutom kontanta insättningar och checkar som är förbjudna. Samma metod som används för insättningar måste användas för uttag.

Följande betalningsalternativ gäller:

 • Kredit- / betalkort: accepterade kort är Visa, Maestro och Mastercard. Kortinsättningar är vanligtvis omedelbara. Minsta insättning är $200.
 • Banköverföring: Denna metod används för både insättning och uttag. De accepterade valutorna är USD och EUR. Banköverföringar kan ta upp till sju dagar att genomföras.
 • Elektroniska betalningsalternativ: De accepterade elektroniska betalningsportarna är Skrill, ecoPayz, Neteller, ecoVoucher och PayPal. Normalt behandlas transaktioner direkt.

Tradocenter vidarebefordrar alla betalningar som mottagits till respektive kundkonton.

Tradocenter handelsplattformar

Handelsplattformen som tillhandahålls av Tradocenter är PROfit. Denna plattform är lättillgänglig via en länk på webbplatsen.

PROfit är webbaserat och därför krävs inga nedladdningar eller installationer. Fungerar på alla operativsystem.

Plattformen distribueras på sex språk och de viktigaste PROfit-funktionerna är:

 • Avancerade grafiska och analytiska verktyg.
 • Interface enkelt och intuitivt interface som är helt anpassningsbart.
 • Orderhanteringsfunktioner inkluderar handelshistorik och handel med ett klick.
 • Marknadsnyheter, tillgångs till noterade priser och den ekonomiska kalendern finns live på plattformen.
 • Fullständiga funktioner för kontohantering inkluderar insättningar, uttag och kontohistorik.

Mobila handelsplattformar

Tradocenter har en handelsapp utformad för att övervaka marknaderna och handla från mobilen. Det är PROfit-plattformen utformad för mobila enheter.

Appen är tillgänglig för Android- och iOS-enheter. Den kan laddas ner från respektive appbutiker.

Här är några av funktionerna i Tradocenter PROfit-appen: 

 • Live offert och marknadsnyheter.
 • Mycket snabb orderutförande.
 • De grundläggande och tekniska analysverktygen är integrerade i appen.
 • Ekonomisk kalender finns tillgänglig i appen.
 • Kontohantering, uppladdning av dokument och historikalternativ.

Du kan anpassa diagram med olika tidsramar och diagramtyper, och du kan också se en indikator för detaljhandelssektorn som visar hur andra kunder handlar just det aktiet.

PROfit mobil liknar mycket PROfit Web, förutom att upplevelsen är mycket smidigare.

Tradocenter handelsfunktionalitet

Nedan följer några av handelsfunktionerna på Tradocenter-plattformen:

Ekonomiska nyheter: Ofta uppdaterade nyheter på webbplatsen och plattformarna. Nyheten tillhandahålls med tillstånd av investing.com, ett finansiellt informationsföretag som är känt för att tillhandahålla nyheter, analyser, diagram, tekniska data och finansiella instrument på de finansiella marknaderna.

SMS-tjänster: För att försäkra sig om att handlare är tillräckligt informerade för att fatta rätt handelsbeslut skickar Tradocenter varningar via SMS. Varje morgon skickas den ekonomiska kalendern som ett SMS till kunderna. Nyhetsflöden levereras också till kunder i form av SMS.

Ekonomisk kalender: Detta är ett viktigt verktyg för grundläggande analys. Det är en lista över globala händelser med datum och tider. Dessa händelser kommer sannolikt att påverka priserna på omsättbara tillgångar. Den realtidsekonomiska kalendern finns på webbplatsen och plattformarna.

Autochartist

Autochartist är ett tekniskt analysverktyg. Det är ett skanningssystem som analyserar marknaderna och belyser handelsmöjligheter.

Med hjälp av Autochartist kan handlare filtrera stora mängder data, identifiera diagrammönster och förutsäga framtida prisrörelser, vilket sparar tid.

 • Automatiserad teknisk analys: analys av diagrammönster, prisprognoser, support- och motståndsnivåer och mer.
 • Sannolikhetsfilter: Filtrera viktiga marknadshändelser av betydande värde och kontrollera tidigare resultat och mönster.
 • Volatilitetsanalys: Identifiera när marknaden är mest volatil och hjälp handlare att ställa in lämpliga exitnivåer.
 • Dagliga marknadsnyheter: Autochartist skickar handlare viktiga dagliga uppdateringar och eventuella förändringar på marknaderna.

Tradocenter Kundservice

Teknisk support är tillgänglig 24 timmar om dygnet från söndag till fredag, medan kundtjänsten är aktiv från 8 till 20 från måndag till fredag. De tillgängliga supportkanalerna är:

 • e-post
 • telefon
 • chattruta
 • kontaktformulär från webbplatsen

Kundservicearbetarna är kunniga, flerspråkiga och mycket villiga att hjälpa nybörjare och ge professionell information till mer erfarna investerare.

Det tog mindre än 50 sekunder att få svar när en chattsession inleddes. Det tog mindre än två minuter att överföra chatten till en italiensktalande assistent. De svarar också på e-post inom 24 timmar.

Tradocenter utbildning

PROfit-handelsplattformen har ett utbildningscenter och en handelsakademi som kunderna loggar in på efter inloggning.

Det inkluderar videolektioner som anordnas av nybörjare till operatörer på avancerad nivå. Utbildningen är tillgänglig gratis för alla Tradocenter-kontoinnehavare.

Slutsatser

Tradocenter är en grekisk aktiemäklare som erbjuder över 130 omsättbara tillgångar. Investerarnas medel är säkra eftersom mäklaren regleras.

Det finns flera betalningsalternativ och mycket snabba registreringsprocedurer. Det finns många kontotyper tillgängliga, så att handlare kan göra ett val baserat på deras investeringskapital.

Handlare som handlar från nyheter, ekonomisk kalender, indikatorer och diagram hittar Tradocenter-tjänster som passar deras handelsbehov. Tradocenter är en bra lösning för både nybörjare och proffs som använder avancerade handelsstrategier.

PROfit-plattformen som tillhandahålls är lättillgänglig, komplex och kraftfull för grundläggande och teknisk analys. De har också skapat en mobilversion, som är mycket användarvänlig.

Vanliga frågor

 • Var ligger Tradocenter? Tradocenters huvudkontor ligger i Grekland.
 • Hur tjänar Tradocenter pengar? Tradocenter tjänar med mellanskillnaden (skillnaden mellan ett värdepappers inköps- och försäljningspris).
 • Hur kan jag öppna ett konto hos Tradocenter? Klicka på knappen ”Kom igång nu” mitt på de flesta sidor på webbplatsen.
 • Använder Tradocenter MetaTrader? Nej, mäklaren använder bara PROfit-handelsplattformen.
 • Vad är minsta insättning för att öppna ett Tradocenter-konto? Minsta insättning är $200.
 • Vad är Tradocenters maximala bruttosoliditet? Maximal bruttosoliditet är 1: 200 för Professionalla-konton och 1:30 för Detaljhandelskonton
 • Hur kan jag sätta in på mitt Tradocenter-kontot? De accepterade betalningsalternativen är: banköverföringar, kredit- / betalkort som Mastercard, Maestro och Visa och de vanligaste elektroniska betalningssystemen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *