ZoomTrader

Recension av ZoomTrader

  • Depositum: $200
  • Utbetalningsprocent: 83%
  • Bonus på första insättningen: 100%

ZoomTrader Recension

Binära Optioner har fångat många investerares intressen och fler och fler mäklare har börjat erbjuda handel av optioner i takt med att trenden växt. Men det finns helt klart saker du bör se upp för innan du registrerar dig hos en mäklare med binära optioner för att undvika att bli lurad. Det är viktigt att mäklarna regleras av och är registrerade under en auktoritet, som till exempel Cyprus Securities Exchange Commission (CySEC) och Malta Financial Services Authority (MFSA) för att driva sin verksamhet i Eurozonen. Det garanterar dock inte alltid att mäklaren kommer att fortsätta existera för alltid eftersom många faktorer spelar in på mäklarens tillväxt. Fokuset med den här recensionen av ZoomTrader ligger främst på dess styrkor och möjligheter till förbättringar som kommer att hjälpa dem att växa som mäklare. ZoomTrader registrerades av CySEC (224/14) i januari 2015, som en mäklare för Binära Optioner.

Handelsplattform

Snarare än att följa SpotOption har ZoomTrader valt att erbjuda den Tradelogic-drivna plattformen till sina kunder inom handel med binära optioner. Tradelogic-plattformen har sina egna fördelar. Till exempel kan de binära handlarna välja att se sin handelsskärm i tre olika vyer – Klassisk vy, Multivy och Tabellvy. En annan fördel är att investerare kan besluta om sin vinst och risk för varje handel. Denna funktion var specifik för ”Option Builder”, ett förtidskontrakt. ZoomTrader har dock inte sådana begränsningar.

“Stäng Nu” och “Utöka Nu” är två riskhanteringsverktyg som erbjuds av handelsplattformen som ZoomTrader har och vilka är kvintessensen inom handel med binära optioner.

Utbetalningar

Utbetalningsprocenten som ZoomTrader erbjuder är ganska lukrativ eftersom vinsterna kan taksättas vid max 83% för vanlig handel. De som använder ZoomTraders plattform kommer att ha möjligheten att välja mellan fem olika risker och vinstnivåer. Den högsta är vanligtvis på 80% utan avdrag och den lägsta för en misslyckad handel är 60% med 20% avdrag.

Handelskonton och Kontrakt

Det finns fyra typer av handelskontrakt som erbjuds av ZoomTrader. Brons skapades specifikt med nybörjaren i åtanke. Seniorer och erfarna kontonivåer ökar från Silver till Guld till Platinum. ZoomTrader rekommenderar att handlare som är intresserade av att handla med stora volymer öppnar ett Platinum-konto eftersom det är mycket mer kompatibelt med större summor.

5 olika kategorier av handelskontrakt erbjuds, vilka är följande:

  • Digitala Optioner
  • Turbo-optioner
  • Touch Up/Down-optioner
  • One Touch-optioner
  • Räckviddsoptioner

Pålitlighet och Kundtjänst

Vad gäller pålitlighet så är ZoomTrader en mäklare för binära optioner som har fått förtroendet av sina kunder sedan de började mäkla år 2012. Det kan även observeras i deras högkvalitativa tjänster. Binära Optioner-mäklaren har ett fantastiskt supportteam som alltid är villiga att hjälpa till 24/7. Handlare kan kommunicera med supportteamet via mejl, livechatt eller telefon för direkt stöd. Eftersom ZoomTrader erbjuder stöd på flera olika språk vanliga i Europa och Asien är risken för misskommunikation mellan kunder och kundtjänst väldigt liten.

Slutsats

ZoomTrader må ha långt kvar innan de blir den bästa mäklaren för binära optioner, men de har lyckats att få med många investerare. Anledningen till att de lyckats få så många lojala kunder är ett ZoomTrader lägger lika vikt på och ger uppmärksamhet till alla deras kunder, och deras prioritet är att förbättra handelsupplevelsen och vinstnivåerna. ZoomTrader tror inte på att utsätta sina kunder för alldeles för mycket ”teknisk innovation” och gillar att hålla gränssnittet enkelt att använda.

4.7/5 - (4 votes)

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *