forex i Sverige

Kryptovalutor 2019 – Vad du kan förvänta dig

Kryptovalutorna har utvecklats mycket sedan dem först skapades. Idag är dem helt annorlunda mot hur dem än gång var, dem har gått upp mycket i värde och dem har blivit väldigt populära. Men vad kan vi egentligen förutspå kommer att hända med dessa kryptovalutor under 2019? Det är det som vi ska diskutera idag med denna artikel.

Kryptovalutor för

För att kunna säga vad som kommer att hända måste vi först kolla på vad som har hänt. När kryptovalutorna först lanserades fick dem inte särskilt mycket uppmärksamhet. Detta ändrades dock när priserna på dem började skjuta i höjden. Plötsligt ville alla investera vilket fick priserna att öka ännu mer.

Bitcoin var det första men snart började nya kryptovalutor skapas och även dessa började öka i pris. Kryptovalutor blev än allt större marknad när allt fler investerade och allt var väldigt bra.

Sedan hände något.

Raset

Under 2018 rasade fler av dem stora valutorna och deras pris sjönk otroligt mycket. Detta har gjort många människor oroliga, dem undrar vad som kommer hända sen. Det finns flera olika anledningar till varför detta kan ha hänt och antagligen är det en kombination av flera händelser som faktiskt är orsaken.

När allt sedan hade börjat fanns det inget stopp. Många sålda sina kryptovalutor i panik, de var rädda att dem skulle rasa mer. Detta fick självklart valutorna att sjunka ännu mer i pris och trenden fortsatte. Nu är 2018 slut och vi har kommit in i 2019. Men vad kan du egentligen förvänta dig ska hända under detta år? Vi ha kollat på det förflutna så nu kan vi förutspå vad som kommer hända i framtiden.

Under 2019

Under 2019 förväntar sig många att kryptovalutor ska börja återhämta sig och att marknaden ska stabilisera sig mer. Kryptovalutorna kommer också att utvecklas en hel del, dem kommer till exempel bli mer accepterade.

Mer och mer butiker accepterar nämligen kryptovalutor som betalningsmedel och flera länder har börjat införa regler och liknande gällande kryptovalutor. Detta betyder att valutorna håller på att bli mer accepterade av allmänheten. Dessutom förbättras hela tiden säkerheten runt kryptovalutorna vilket i säg betyder att dem kommer bli mer och mer populära bland allmänheten.

Vad betyder allt detta?

Men vad betyder egentligen allt detta? Det betyder att mer människor kommer att investera i kryptovalutor vilket betyder att priset antagligen kommer att gå upp igen. Marknaden kommer att stabilisera sig och dem som hade kvar sina valutor är nog glada över det.

Varför?

Varför bemödar sig länder att göra detta? Varför inte bara strunta i det som de tidigare har gjort? Det beror på att kryptovalutor har börjat växa så mycket att det inte längre går att ignorera. Dessutom vill dem förhindra saker som att pengarna går till terrorister, man vill kunna spåra dem på ett bättre sätt.

Allt detta leder till att länderna nu känner ett behov av att gå in och sätta in regler och liknande för kryptovalutorna. Dem kan inte längre låta dem löpa fritt, marknaden kommer att ändras under 2019. Dem kommer att ändras mycket. För dem flesta kommer dock detta kännas som en bra sak, marknaden blir mer stabil och fler kommer då våga investera eftersom det inte kräver lika mycket jobb som tidigare.

Sammanfattning

Den största anledning till att inte fler använder sig av kryptovalutor är på grund av att det anses som osäkert och som en trend som kommer dö ut. Under 2019 kommer det att förändras eftersom flera och fler länder accepterar kryptovalutor och börjar sätta in regler och liknande. Fler människor kommer då upptäcka valutorna och mer människor kommer att investera.

Under 2019 och även i framtiden kan vi förvänta oss en mer stabil marknad, lite mer som de traditionella valutorna. Detta beror helt enkelt på att kryptovalutorna blir vanligare och vanligare samt att fler börjar acceptera dem. Vi har kommit till tidpunkten då kryptovalutor äntligen börjar bli vanliga och accepterade av allmänheten. Det är nu det händer.

5/5 - (5 votes)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *