Gruvdrift Bitcoins – en kort intro av FXGM

Det är säkert att säga att varje deltagare på de finansiella marknaderna har hört av Bitcoins. Även om du inte har handlas med dem, har du fortfarande en viss uppfattning om dem. Att vara en kryptovaluta, är Bitcoin inte din vanliga valuta. Det kan inte skrivas ut, och det fungerar inte exakt som tryckt pengar. Bitcoins är förvärvade genom en process, som kallas ”mining”. I den här artikeln skall vi ge dig en kort information om gruvdrift och dess essentials.

Bitcoin utvinning är processen att validera transaktioner på varje Bitcoin block. Dess decentraliserade natur kan du göra transaktioner peer-to-peer. Varje transaktion går till peer-to-peer nätverk, och det som sänds. Sedan behöver det kontrolleras, så att den kan markeras som en giltig transaktion. Efter det registreras det i den offentliga databasen, kallas Bitcoin blockchain. Rollen av gruvarbetare är att ”hitta” och bearbeta nya transaktioner innan inspelningen dem på Bitcoin blockchain. Alla gruvarbetare får transaktionsavgifter i form av dessa nybildade Bitcoin.

Hur sker gruvdrift?

Gruvdrift är gjord med hjälp av kraftfulla datorer. Det kan tyckas för en dator att göra det, men det kan vara svårt som maskinens kapacitet når mer sofistikerade stater med snabbare bearbetning hastigheter. Den svåra delen är att övertyga alla Bitcoin-användare att detta är en verifierade nya Bitcoin. Detta benämns som ”bevis av arbete”. Vi ger dig några detaljer om denna term här.

Protokollet av Bitcoin handel kräver en solid bevis för alla försök att lägga till nya block av transaktioner i blockkedjan. Detta kommer främst i form av en verifierade förbrukade bristvara. Med gruvdrift är detta processorkraften hos datorer i verifieringsprocessen. Hela Bitcoin-nätverket självutvecklande så att en gruvarbetare skulle behöva en stadig 10 minuter att vinna ett block. Hastigheten på Bitcoin mining kallas hash-hastighet och processorkraften hos maskinerna kallas hash-kraften i hårdvaran.

För varje nytt försök på hashen, kommer att programvaran använda olika nummer som ett slumpmässigt inslag, som kallas nonce. En gång du hantera att bevisa ditt arbete genom olika beräkningar av nonces, kommer du att upptäcka en ny, korrekt nonce. Det kommer då att registreras i systemet Bitcoin, och det kommer att vara verifierade och PtoP nätverket kommit överens.

När du når detta stadium, kommer du att tilldelas 12,5 Bitcoins (ett set nummer), vilket halverar varje 210.000 block. Dessutom får du transaktionsavgifter från varje användare som framgångsrikt använt minerade blocket. Den senare anses vara en mycket större incitament för gruvarbetare eftersom antalet Bitcoins per block tenderar att minska med tiden. FXGM experter har en positiv inställning till ny handel tekniker och metoder, så deras råd är följande-om du vill försöka bryta Bitcoin, bättre göra det snabbt. Det kan bli spännande om du har rätt kunskap. Och Tänk, det finns ett antal unika Bitcoins i användning – 21 miljoner att vara exakt.

En förenklad förklaring av gruvdrift processen från början

FXGM föreslår följande steg för att bryta Bitcoins för en välförtjänt vinst:

 • Gruvdrift

 

 1. först kontrollera om transaktionerna är giltiga.
 2. vi bunt transaktionerna till ett block.
 3. du väljer i huvudet på den senaste blocket, och du anger det som en hash i det nya blocket.
 4. ditt inköpsbevis arbete slutförs.
 5. ett nytt block kan läggas till blockkedjan. Efter det går det till peer-to-peer nätverk.

 

 • Bevis på arbete

 

 1. förslag till ett nytt block.
 2. en kombination av huvudet i den senaste blocket och nonce görs. Ett hash-värde skapas.
 3. vi få en genererade hash.
 4. om hashen faller mindre än målvärdet, är sedan motståndskraftigt av arbete löst.
 5. du får belöningen i Bitcoins och transaktion avgifter.
 6. om hashen är större än TV, då går vi till gruvdrift svårigheter – har beräkningen upprepas för rätt resultat.

 

 • Gruvdrift svårigheter

 

 1. du behöver mer gruvarbetare i peer-to-peer nätverk.
 2. Detta ökar graden av block skapandet.
 3. vi får en minskad utvinning tid.
 4. Detta gör gruvdrift svårare.
 5. vi få en nedgång i block skapandet.
 6. den genomsnittliga tiden för gruvdrift stabiliserar och återgår till 10 minuter.
 7. den här cykeln fortsätter att ske på ett genomsnitt av 2 veckor.

Alla, Bitcoin utvinning är inte ett barns spel, men det kan vara lönsamt i rätt händer. Berätta vad du tycker till om processen, och dela din upplevelse med oss!

Gruvdrift Bitcoins – en kort intro av FXGM
Gruvdrift Bitcoins – en kort intro av FXGM
Det är säkert att säga att varje deltagare på de finansiella marknaderna har hört av Bitcoins.
https://forextradelab.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *