Hur man hanterar Ethereum volatilitet – Tips från FXGM 2018

Som de flesta människor känner kryptovalutor är fortfarande att få fart på de finansiella marknaderna. De är relativt ny (i den stora bilden), de ger dig extra alternativ och de är frestande för massan av handlare. Det är dock faktorn av extrem volatilitet med kryptovalutor. Det är inte ovanligt att se en 40-50 procent släppa en kryptovaluta pris över ett par dagar. De flesta crypto-investerare har svårt att klara av detta.

De flesta av er undrar – hur klarar vi detta enorma volatilitet? Med varje droppe andra pris säger oprofessionellt prognoser att detta är slutet av hausse cykeln. Men detta är inte sant. I själva verket, är det långt från sanningen. Kryptovalutor uppleva större pristoppar än vanliga valutor, men detta är inte en anledning att känna sig negativt om din investering.

FXGM experter föreslår att problemet ligger i bristen på erfarenhet. De flesta kryptovaluta innehavare har inte en bakgrund i att investera. De har inte ett grepp om begreppet volatilitet. Så vet de inte hur exakt att slåss med den. Kryptovalutor agera som andra säljbara tillgångar med en skillnad. Deras hastighet är tio gånger högre än traditionell handel objekt i andra marknader.

Förberedas för volatiliteten 2018

Finansiella rådgivare på FXGM föreslår att handlare har att följa traditionella investeringsprinciper. Om du håller dig till de kända mönstret, kommer du vara beredd på ”oväntade” förskjutningar i krypto volatilitet. Deras team har sammanfattat några av de viktigaste riktlinjerna för Ethereum handel. Vi betonar på Eth eftersom det har den största potentialen för tillfället.

 • Volatilitet är inte ett fenomen

Volatilitet är en gemensam händer på alla marknader i världen. Det finns en skillnad i marknaden känslighet, men konstanten är tydlig – volatilitet är en del av det finansiella området. Råvaror och valutor leda när det kommer till volatilitet. När vi når för området kryptovaluta, blir volatilitet ännu större. Detta orsakas av transaktionen hastigheten och den lägsta punkten av kostnaden.

Ett annat faktum är att kryptovalutor inte ägs av stora investmentbolag. Om du är ett stort handelsföretag, är du oftast mindre aggressiv på marknaden. Kryptovaluta handel saknar denna stabilitet. Detta kan förändras snart, men för nu, vi har att handskas med hög volatilitet närvaro.

För att hantera volatiliteten, måste du göra det i ditt sinne. Den enkla regeln av volatilitet är att styra själv när priserna går upp, och när de faller snabbt. Om du lyckas avhålla dig från förhastade beslut i dessa stunder, bör du vara okej.

 • Bli inte förvånad av flash kraschar

En flash krasch är inte något unikt i kryptovaluta marknaden. Aktiemarknaderna har sett vissa flash kraschar genom åren. Och detta är normalt vid någon punkt längs linjen. Det är också fördelaktigt, eftersom det tar bort inslaget av spekulation på marknaderna.

Nyckeln är inte att fokusera på nedgången i pris. I stället försöka följa prisnivåer. FXGM rekommenderar att hålla ditt självförtroende, så länge valutan som inte faller under ett visst nummer. Exempelvis Ethereum handlas över 80$ i maj i år. Enligt djupgående analyser anser detta nummer som en uptrend. Med ökningen av Eth pris mellan $400 och $500 på aktuella tider är en handel punkt ovanför runt omkring $300 inget att oroa sig about.

Acceptera elementet i flash kraschar och du kommer att ha en lättare tid tjäna pengar med Ethereum. Följer en uppsättning regler, och hålla ett klart sinne.

Ska jag vänta eller ska jag gå? – Långsiktiga Ethereum

 • Håll dina Ethereum tokens för länge

Det är frestande att sälja allt när du stöter på en 25% ökning av priserna på dina tillgångar. Men det är inte optimalt på lång sikt. Kryptovalutor varierar i värde nästan hela tiden. Bitcoin satt vid nära $8,000 två månader sedan, och nu kan vi se spikar över $12,000. Inte luras av volatiliteten. Bli medveten om det och använda det till din fördel.

Den enklaste tumregeln är detta – sälja delar av din investering när priser hit stora spikar och köpa så mycket som möjligt när de träffar en ”skrämmande” låg. Du skulle bli förvånad hur mycket du kan göra med rätt disciplin och tänkesätt.

Berätta vad du tycker till Ethereum handel och volatilitet! Dela dina erfarenheter med oss här!

Hur man hanterar Ethereum volatilitet – Tips från FXGM 2018
Hur man hanterar Ethereum volatilitet – Tips från FXGM 2018
FXGM experter föreslår att problemet ligger i bristen på erfarenhet. De flesta kryptovaluta innehavare har inte en bakgrund i att investera.
https://forextradelab.se

8 comments

 • Hej, vill jag prata om Ethereum, killar. Jag minns när jag hade ingen aning vad det var. Jag arbetade i ett finansiellt orienterade företag och min chef samlade oss alla i ett rum. Jag menar, mina kolleger och mig. Han frågade oss vad tycker vi om Ethereum. Nästan ingen av oss reagerade omedelbart. Några av oss sa att vi har hört talas om det, men det är sätt mindre kända än Bitcoin. Ethereum var ungefär $70 sedan. Han rådde oss att undersöka saken, och investera om vi har möjlighet. Han förstår mycket mer om marknaden än jag, naturligtvis, men fortfarande, jag gjorde det inte. Jag ville inte investera i något som liknar Ethereum. Och nu, några månader senare, priset är runt $500, och jag slå mitt huvud. Jag kunde har investerat några av mina besparingar, och nu jag skulle har sju gånger mer. Men jag gjorde det inte. Dock blev jag intresserad av kryptovalutor, och jag började läsa om dem. Jag funderar på att investera i Ethereum, men jag vet inte om priset kommer att hålla får högre. Vad tror du? Jag vet att vissa prognoser säger att det kommer att stiga, men jag kan inte vara säker. Anyway, tack på förhand, alla!

  • Din chef verkar som en perspektiv man. Jag är involverad i kryptovalutor sedan den inledande boomen av Bitcoin, och jag läser mycket om Ethereum, alltför. Men jag investera inte så tidigt. Jag började med tanke på det runt $100-strecket, och jag investerat lite senare. Jag har inte utbytt min Eth tokens ännu eftersom jag vill bygga mer vinst. Alla gör, så jag inte är annorlunda. Jag tror att priset på Ethereum kommer att stiga 2018. Och som den fördjupade granskningar staten, det kan fortsätta att öka fram till 2020. Vem vet, det kan fortsätta att stiga efter som. Kryptovalutor gör sin väg in i den finansiella världen, och jag tror att de kommer att hålla. Jag vet om de olika lagstiftningarna mot dem, men jag tror att det teknologiska framstegen har mer makt. Världen behöver ständig förändring att hålla igång, så detta kanske är vår natur. Så räknas detta för valutor, alltför. Mitt råd är att engagera med crypto så snart som möjligt. Det har potential att göra dig stabil vinst. Bara inte få giriga. Om du kan vänta tillräckligt länge, kommer du att belönas. Titta, vi har redan de första Bitcoin miljardärer, jag vet inte när exakt gjorde börjar de, men de gjorde det. Så kan vi!

   • Hej, alla. Enligt min mening finns det fortfarande stor skillnad mellan Ethereum och Bitcoin. Jag vill inte tala om många olika användningsområden som Eth ger jämfört till Bitcoin. Jag vill betona detta – Ethereum är fortfarande obegränsad. Det finns inte en gräns till antalet Eth tokens. Tills vi når en fas av begränsning, når Eth pris inte priset på Bitcoin. Se vad som händer med Bitcoin, två månader sedan, priset var runt $8k och nu är det nästan $12k. Hypen bakom idén om kryptovalutor är verklig. Och med goda skäl. Och eftersom Bitcoin är begränsade i antal, sökandet efter förvärvar dem blir mer utmanande. Detta höjer priset, eftersom människor är angelägna om att investera i det. Hög efterfrågan och begränsat utbud är grundpelarna i hopp i priset. Tills vi har en klarare uppfattning om tillståndet i Ethereum, kan inte jag vara säker på att investera en stor summa i den. Det kan gå i endera riktningen. Och för att investera i Bitcoin, behöver du verkligen stora pengar. Jag accepterar investeringar i Ethereum för sakens skull, men jag skulle inte lägga mina förhoppningar endast i den. Bara vara försiktig.

    • Poängen med kollegan här är inte det enda att tänka på. Framtiden för kryptovalutor ligger i globala godtagandet. Om crypto sprider sig över varje land som en legit valuta, har vi två huvudsakliga resultat. Antingen kommer den få centraliserad på något sätt, vilket leder till en konfiguration av priset enligt centralbankerna. Eller kommer det att förbli decentraliserad och sedan kryptovaluta investerare kommer att kunna göra en förmögenhet, på grund av massa behovet av kryptovalutor. Däremot, om kryptovalutor nekas global tillgång, kommer att vi förbli i en liknande situation som som för tillfället. Folk kommer hålla gruvdrift tokens, den finansiella marknaden kommer alltid att vara hungrig för ytterligare element för handel och kan handlare kommer att dra nytta av detta. Om du vill tjäna pengar genom kryptovalutor, råda jag dig att starta gruvdrift. Investera i en maskin (eller maskiner), gå med en gruvdrift pool, och börja bygga en fästning av tokens. Det tar en massa tid, men du behöver inte sitta hemma och vänta på framsteg. Du kan känna dig överväldigad av investeringen först, men det kommer att löna. Och du skulle inte investera i marknaden direkt. Du kommer att investera i tech delar, och detta är alltid en bättre investering för mig. Tänker på det, läsa om det mer, få så mycket information som du kan. Och sedan agera.

     • Hej, håller jag med dig. Jag ville inte komma djupare in i ämnet, men du har rätt. Det är bättre att investera i en fast drift station, snarare än att bara handla med crypto. Också, gruvdrift Ethereum ger dig mycket mer alternativ. Det är inte fastspända av Bitcoin enda natur så att du kan använda minerade tokens på olika sätt. I värsta fall, kan du bara sälja dem för omedelbar vinst. Jag vet att elräkningarna kan vara ett problem, men i slutändan, du sluta med en vinst. Det kan vara små i början, men med tiden kommer det att växa. Om du lyckas göra sig ett namn i krypto världen, kommer du att gynnats. Jag funderar på att starta gruvdrift på min egen, men jag är fortfarande Spara för detta. Jag vet att det kommer vara en stor investering för mig, men jag föredrar det till blint att sätta mina pengar i en handel konto. Kryptovalutor är en möjlig framtid för oss så vi också vara beredda för detta ögonblick. Om de fastnar för gott, kommer vi gärna att vi har haft denna diskussion. Lycka till er alla!

     • jag minns när jag fortfarande var en student, det var kanske sju år sedan. Jag pratade med en vän till mig; Han var besatt av datorer. Han arbetade som en tech-support i god mening, och han har en stor kunskap av maskiner. Han berättade om detta nya kryptovaluta (talar om Bitcoin, ja) med sådan passion. Han förklarade hur han planerar att inrätta åtta gruvdrift maskiner i sin lägenhet bara för att få så mycket Bitcoin han kunde. Jag visste ingenting om crypto tillbaka då, men det var intressant att lyssna på honom. Vi ser sällan varandra, kanske en eller två gånger per år. Jag såg honom några månader senare i staden jag studerade i. Han har bara flyttade dit. Vi tog en öl och började komma ikapp. Jag frågade honom om Bitcoin någon gång av samtalet. Han sa att han var tvungen att skjuta upp maskinerna eftersom de rörliga krävs några kontanter. Med detta i åtanke, gjorde han det inte. Han började ett nytt jobb, fick fast och fick inte dessa maskiner. Jag antar att om han gjorde, han kunde vara en miljonär nu. Vi har inte talat om Bitcoin i år, men jag minns fortfarande det. Jag ville berätta en saga, men detta är min punkt – om du har en känsla att börja med Ethereum, gör det nu innan det når tillståndet i Bitcoin. Du kan tacka dig själv efter några år.

 • Wow, trodde jag inte att så många människor kommer att svara mig. Tack, killar. Se, jag vet inte så mycket om datorer. Jag kanske kan få lite kunskap, men jag är inte en tech-geni. Jag tror inte att jag klarar av att sätta ihop en maskin för gruvdrift. Även med hjälp av någon jag litar på, jag inte skulle bli medveten om hur jag exakt jag arbetar. Och jag vill vara helt medveten om mina gärningar. Jag skrev i början med beklagande som jag inte investera direkt i Ethereum. Men nu ser jag att inte jag är enda. Jag kan tänka om hela situationen, men jag är nästan säker på att jag kommer att försöka investera nu. Jag ser att det kan vara svårare hitåt, men jag vill prova det. Och jag kommer att använda tiden medan jag trading för lärande. Jag kommer att förstå blockchain crypto, och jag kan känna sig mer självsäker att starta gruvdrift. Jag är tacksam att du delat din upplevelse med mig, killar, jag lyckades få några bra tankar ur din kommentarer. Och om crypto lyckas verkligen att hålla sig till den finansiella världen, då kommer vi att prata igen under det kommande året. Vi kanske kommer att ingå i den nya finansiella generationen, vem vet, rätt?!

  • Jag vet inte om ”nya finansiella generation”, men vi är väl på gränsen till vissa förändringar på de finansiella marknaderna. De flesta människor är vana att ignorera innovationer eftersom de är bekväma med det nuvarande systemet. Centraliserade bank har funnits under så lång tid, att det har blivit en ständig del av våra liv. Men det behöver inte vara så här. Åtminstone inte helt. Kryptovalutor har potential att vända tidvattnet till decentraliserade staten av utbyten. Naturligtvis, detta har sina egna risker, men vi kan övervinna dem. med de högra reglementet. Allt som allt, om du vill bli en del av crypto-familjen, bör du göra det. Det är uppfriskande att vara del av en ny rörelse, och du kan även göra en vinst på. Kryptovalutor är passionen för många pionjärer nuförtiden, och jag tror att de kommer att göra sin väg in på marknaden ännu mer. Jag väntar på den dag då jag kommer kunna köpa mina matvaror med kryptovaluta, och det skulle inte tyckas konstigt att någon runt mig. Jag vet att det låter långt bort, men det är möjligt enligt min mening. Och jag ser fram emot den.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *