Tips från FXGM 2018

Så Hanterar Du Instabilitet i Ethereum

Kryptovalutor har inte förlorat sin drivkraft på den finansiella marknaden. Det är sant att de är relativt nya men de ger dig även en del extraalternativ. Vi kan dock inte ignorera det faktum att kryptovalutor ofta upplever extrem flyktighet. Det är väldigt vanligt att se fall på 40-50 procent av kryptopriset. De flesta kryptoinvesterare upplever det som svårt att hantera den här situationen.

De flesta undrar hur det är möjligt att hantera den enorma flyktigheten. Det finns även oprofessionella prognoser som påstår att det här är slutet. Men det är inte sant alls. Kryptovalutor upplever högre prisändringar än vanliga valutor, men det är inte något negativt.

Enligt FXGM-experter ligger problemet i brist på kunskap och erfarenhet. Kryptoägarna har ingen tidigare kunskap i att investera. Därför blir det ibland svårt för dem att förstå flyktighetskonceptet. Kryptovalutor agerar dock som andra marknadstillgångar olika. Deras hastighet är ofta tio gånger högre än traditionella handelstillgångar på andra marknader.

Förbered dig på flyktighet år 2018

De erfarna finansrådgivarna hos FXGM föreslår att handlare håller sig till traditionella investeringsprinciper. Om du följer kända mönster är du löpande förberedd på den ”oväntade” förändringen i kryptovalutavärden. FXGM-teamet har skrivit ner några viktiga riktlinjer för Ethereum-handel.

Flyktighet är vanligt

Flyktighet och plötsliga stora förändringar är inte ett ovanligt fenomen. Även om det är viss skillnad mellan marknaders känslighet så kan man inte ignorera det faktum att flyktighet är en del av den finansiella sektorn. Produkter och valutor upplever mer av detta och gällande kryptovalutor blir flyktigheten ännu mer betydelsefull. Flyktigheten beror på flera olika faktorer inklusive transaktionshastighet och den lägsta kostnadspunkten.

Ett annat viktigt faktum är att kryptovalutor inte ägs av stora investeringsföretag. Om du har ett sort handelsföretag måste du vara mindre aggressiv på kryptomarknaden. Kryptovalutahandel saknar stabilitet. Scenariot kan snabbt ändras. Och för nuvarande måste du leva med flyktigheten.

Den enkla regeln för att hålla flyktighet i kontroll är att kontrollera dig själv när priserna snabbt stiger och sedan faller ännu snabbare. Du måste hålla dig i schack och undvika förhastade beslut.

Vänj dig vid blixtkrascherna

En blixtkrasch är inte något nytt för kryptomarknaden. Börsmarknader upplever flera blixtkrascher genom åren. Det är helt normalt. De tar även bort spekuleringsfaktorn inom marknaderna.

Den enkla strategin är att inte fokusera på prissänkningar utan istället på prisnivåer. Du bör hålla självförtroendet uppe så länge priset inte faller under ett visst värde. Som exempel ligger Ethereum på över $80 i år. Det här anses vara en upp-trend. Om Ethereum-priset rör sig mellan $400 och $500 med en handelspunkt på över $300 behöver du inte oroa dig.

Bör jag sälja eller hålla på Ethereum?

Det är väldigt frestande att sälja mynt när du ser en ökning på 25%. Men det är inte ett optimalt beslut. Kryptovalutor varierar hela tiden. Bitcoin gick ner i pris till $8000 för två månader sedan men ligger nu på nästan $12 000. Därför bör du inte låta dig luras av flyktigheten. Du kan sälja delar av din investering när priset är högt. Du kan tjäna mycket pengar med rätt beslut och inställning.

5/5 - (1 vote)

8 comments

 • Hej, vill jag prata om Ethereum, killar. Jag minns när jag hade ingen aning vad det var. Jag arbetade i ett finansiellt orienterade företag och min chef samlade oss alla i ett rum. Jag menar, mina kolleger och mig. Han frågade oss vad tycker vi om Ethereum. Nästan ingen av oss reagerade omedelbart. Några av oss sa att vi har hört talas om det, men det är sätt mindre kända än Bitcoin. Ethereum var ungefär $70 sedan. Han rådde oss att undersöka saken, och investera om vi har möjlighet. Han förstår mycket mer om marknaden än jag, naturligtvis, men fortfarande, jag gjorde det inte. Jag ville inte investera i något som liknar Ethereum. Och nu, några månader senare, priset är runt $500, och jag slå mitt huvud. Jag kunde har investerat några av mina besparingar, och nu jag skulle har sju gånger mer. Men jag gjorde det inte. Dock blev jag intresserad av kryptovalutor, och jag började läsa om dem. Jag funderar på att investera i Ethereum, men jag vet inte om priset kommer att hålla får högre. Vad tror du? Jag vet att vissa prognoser säger att det kommer att stiga, men jag kan inte vara säker. Anyway, tack på förhand, alla!

  • Din chef verkar som en perspektiv man. Jag är involverad i kryptovalutor sedan den inledande boomen av Bitcoin, och jag läser mycket om Ethereum, alltför. Men jag investera inte så tidigt. Jag började med tanke på det runt $100-strecket, och jag investerat lite senare. Jag har inte utbytt min Eth tokens ännu eftersom jag vill bygga mer vinst. Alla gör, så jag inte är annorlunda. Jag tror att priset på Ethereum kommer att stiga 2018. Och som den fördjupade granskningar staten, det kan fortsätta att öka fram till 2020. Vem vet, det kan fortsätta att stiga efter som. Kryptovalutor gör sin väg in i den finansiella världen, och jag tror att de kommer att hålla. Jag vet om de olika lagstiftningarna mot dem, men jag tror att det teknologiska framstegen har mer makt. Världen behöver ständig förändring att hålla igång, så detta kanske är vår natur. Så räknas detta för valutor, alltför. Mitt råd är att engagera med crypto så snart som möjligt. Det har potential att göra dig stabil vinst. Bara inte få giriga. Om du kan vänta tillräckligt länge, kommer du att belönas. Titta, vi har redan de första Bitcoin miljardärer, jag vet inte när exakt gjorde börjar de, men de gjorde det. Så kan vi!

   • Hej, alla. Enligt min mening finns det fortfarande stor skillnad mellan Ethereum och Bitcoin. Jag vill inte tala om många olika användningsområden som Eth ger jämfört till Bitcoin. Jag vill betona detta – Ethereum är fortfarande obegränsad. Det finns inte en gräns till antalet Eth tokens. Tills vi når en fas av begränsning, når Eth pris inte priset på Bitcoin. Se vad som händer med Bitcoin, två månader sedan, priset var runt $8k och nu är det nästan $12k. Hypen bakom idén om kryptovalutor är verklig. Och med goda skäl. Och eftersom Bitcoin är begränsade i antal, sökandet efter förvärvar dem blir mer utmanande. Detta höjer priset, eftersom människor är angelägna om att investera i det. Hög efterfrågan och begränsat utbud är grundpelarna i hopp i priset. Tills vi har en klarare uppfattning om tillståndet i Ethereum, kan inte jag vara säker på att investera en stor summa i den. Det kan gå i endera riktningen. Och för att investera i Bitcoin, behöver du verkligen stora pengar. Jag accepterar investeringar i Ethereum för sakens skull, men jag skulle inte lägga mina förhoppningar endast i den. Bara vara försiktig.

    • Poängen med kollegan här är inte det enda att tänka på. Framtiden för kryptovalutor ligger i globala godtagandet. Om crypto sprider sig över varje land som en legit valuta, har vi två huvudsakliga resultat. Antingen kommer den få centraliserad på något sätt, vilket leder till en konfiguration av priset enligt centralbankerna. Eller kommer det att förbli decentraliserad och sedan kryptovaluta investerare kommer att kunna göra en förmögenhet, på grund av massa behovet av kryptovalutor. Däremot, om kryptovalutor nekas global tillgång, kommer att vi förbli i en liknande situation som som för tillfället. Folk kommer hålla gruvdrift tokens, den finansiella marknaden kommer alltid att vara hungrig för ytterligare element för handel och kan handlare kommer att dra nytta av detta. Om du vill tjäna pengar genom kryptovalutor, råda jag dig att starta gruvdrift. Investera i en maskin (eller maskiner), gå med en gruvdrift pool, och börja bygga en fästning av tokens. Det tar en massa tid, men du behöver inte sitta hemma och vänta på framsteg. Du kan känna dig överväldigad av investeringen först, men det kommer att löna. Och du skulle inte investera i marknaden direkt. Du kommer att investera i tech delar, och detta är alltid en bättre investering för mig. Tänker på det, läsa om det mer, få så mycket information som du kan. Och sedan agera.

     • Hej, håller jag med dig. Jag ville inte komma djupare in i ämnet, men du har rätt. Det är bättre att investera i en fast drift station, snarare än att bara handla med crypto. Också, gruvdrift Ethereum ger dig mycket mer alternativ. Det är inte fastspända av Bitcoin enda natur så att du kan använda minerade tokens på olika sätt. I värsta fall, kan du bara sälja dem för omedelbar vinst. Jag vet att elräkningarna kan vara ett problem, men i slutändan, du sluta med en vinst. Det kan vara små i början, men med tiden kommer det att växa. Om du lyckas göra sig ett namn i krypto världen, kommer du att gynnats. Jag funderar på att starta gruvdrift på min egen, men jag är fortfarande Spara för detta. Jag vet att det kommer vara en stor investering för mig, men jag föredrar det till blint att sätta mina pengar i en handel konto. Kryptovalutor är en möjlig framtid för oss så vi också vara beredda för detta ögonblick. Om de fastnar för gott, kommer vi gärna att vi har haft denna diskussion. Lycka till er alla!

     • jag minns när jag fortfarande var en student, det var kanske sju år sedan. Jag pratade med en vän till mig; Han var besatt av datorer. Han arbetade som en tech-support i god mening, och han har en stor kunskap av maskiner. Han berättade om detta nya kryptovaluta (talar om Bitcoin, ja) med sådan passion. Han förklarade hur han planerar att inrätta åtta gruvdrift maskiner i sin lägenhet bara för att få så mycket Bitcoin han kunde. Jag visste ingenting om crypto tillbaka då, men det var intressant att lyssna på honom. Vi ser sällan varandra, kanske en eller två gånger per år. Jag såg honom några månader senare i staden jag studerade i. Han har bara flyttade dit. Vi tog en öl och började komma ikapp. Jag frågade honom om Bitcoin någon gång av samtalet. Han sa att han var tvungen att skjuta upp maskinerna eftersom de rörliga krävs några kontanter. Med detta i åtanke, gjorde han det inte. Han började ett nytt jobb, fick fast och fick inte dessa maskiner. Jag antar att om han gjorde, han kunde vara en miljonär nu. Vi har inte talat om Bitcoin i år, men jag minns fortfarande det. Jag ville berätta en saga, men detta är min punkt – om du har en känsla att börja med Ethereum, gör det nu innan det når tillståndet i Bitcoin. Du kan tacka dig själv efter några år.

 • Wow, trodde jag inte att så många människor kommer att svara mig. Tack, killar. Se, jag vet inte så mycket om datorer. Jag kanske kan få lite kunskap, men jag är inte en tech-geni. Jag tror inte att jag klarar av att sätta ihop en maskin för gruvdrift. Även med hjälp av någon jag litar på, jag inte skulle bli medveten om hur jag exakt jag arbetar. Och jag vill vara helt medveten om mina gärningar. Jag skrev i början med beklagande som jag inte investera direkt i Ethereum. Men nu ser jag att inte jag är enda. Jag kan tänka om hela situationen, men jag är nästan säker på att jag kommer att försöka investera nu. Jag ser att det kan vara svårare hitåt, men jag vill prova det. Och jag kommer att använda tiden medan jag trading för lärande. Jag kommer att förstå blockchain crypto, och jag kan känna sig mer självsäker att starta gruvdrift. Jag är tacksam att du delat din upplevelse med mig, killar, jag lyckades få några bra tankar ur din kommentarer. Och om crypto lyckas verkligen att hålla sig till den finansiella världen, då kommer vi att prata igen under det kommande året. Vi kanske kommer att ingå i den nya finansiella generationen, vem vet, rätt?!

  • Jag vet inte om ”nya finansiella generation”, men vi är väl på gränsen till vissa förändringar på de finansiella marknaderna. De flesta människor är vana att ignorera innovationer eftersom de är bekväma med det nuvarande systemet. Centraliserade bank har funnits under så lång tid, att det har blivit en ständig del av våra liv. Men det behöver inte vara så här. Åtminstone inte helt. Kryptovalutor har potential att vända tidvattnet till decentraliserade staten av utbyten. Naturligtvis, detta har sina egna risker, men vi kan övervinna dem. med de högra reglementet. Allt som allt, om du vill bli en del av crypto-familjen, bör du göra det. Det är uppfriskande att vara del av en ny rörelse, och du kan även göra en vinst på. Kryptovalutor är passionen för många pionjärer nuförtiden, och jag tror att de kommer att göra sin väg in på marknaden ännu mer. Jag väntar på den dag då jag kommer kunna köpa mina matvaror med kryptovaluta, och det skulle inte tyckas konstigt att någon runt mig. Jag vet att det låter långt bort, men det är möjligt enligt min mening. Och jag ser fram emot den.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *