FXGM kryptovalutor

Dualistiska beskaffenhet kryptovalutor

Vi lever i en tid av ständig teknisk utveckling. Det är säkert att säga att tekniken har blivit en vanlig del av våra liv under det senaste decenniet minst. Varje dag hör vi om nya uppfinningar och tekniska lösningar för vissa delar av vår rutin. Detta utesluta inte finansmarknaderna, alltför. Den sista stora finansiella krisen provocerade i samarbete med de tekniska och finansiella världarna – detta ledde till födelsen av något osett. ”Kryptovalutor” kommer att vara ett ord som vi kommer höra mer och mer i de kommande åren. Eller åtminstone det är vad vi förväntar oss.

En kryptovaluta är en ekonomisk enhet med ingen kontroll eller förordningar i hela världen. På första anblicken verkar det att det finns inga avsiktliga risker med den. Denna tanke lockar en masse förbrukaren till sfären av kryptovalutor, och antalet fortsätter att stiga. I början, det kanske lät som en bluff, men det ser ut som kryptovalutor är här för att stanna. FXGM experter stöder denna idé, men det finns en nivå av dualism när det kommer till de virtuella mynt.

Säkerheten för kryptovalutor 2018 – FXGM kommentarer

Till denna dag, utvärderar vi säkerheten för en kryptovaluta vid numrera av dess användare. De är de människor, som tror på den virtuella enheten. De stöder de potentiella utsikterna i crypto-systemet och de driva upp priset av någon viss kryptovaluta på uppsidan. Om en utsedd valuta har en växande volym av användare – är det säkert att investera i den. Åtminstone för nu. Detta är en avgörande sak att titta ut, som inte varje trend i de finansiella marknaderna är ett löfte till vinst.

När vi talar i dag matcha två kryptovalutor beskrivningen av en säker plats att investera – Bitcoin och Ethereum. Bitcoin är en känd term även för människor utanför det finansiella området. Det har funnits i nästan ett decennium, och det har blivit en viktig del av pioneer investeringar. Det kan ha börjat som en long-reach idé mot centralbanksverksamhet, men det är något mer nu. En del av Bitcoin-användare förstår inte hur stor är volymen av användare innan de investerar i den. I detta ögonblick kallas det ”reservvaluta”, eftersom globala förordningar inte tycks sätta gränser för den. Det är därför det växer så snabbt – idé om att belöna de risker och möjligheter. Vi kan inte göra anspråk på 100% att Bitcoin kommer att passera nivån av en regelbunden valuta, men det är inte uteslutet.

Ethereum är nyare, och den har en mer avancerad programmering plattform. Forexmarknaden har solid deltagare inför banker och regeringar, men Ethereum är fortfarande säkert inom kort. De flesta av alla nya blockchain-projekt använder även Ethereum plattform som lansera bas. Det är säkert att säga att kryptovalutor blivit stabil efter en viss milstolpe. Och Ethereum har nått denna punkt, så FXGM förväntan är tydlig – det förväntas att växa, vi måste bara se hur mycket det kommer.

Ska vi investera i kryptovalutor?

Generellt sett är Bitcoin och Ethereum en säker investering just nu. Främsta fördelen till detta är bristen på information om deras konkurrenter. Angående volatiliteten på marknaden är de stabila. Priserna på både kryptovalutor kan skifta med 10-20% i vardera riktningen under en börsdagen, men detta är den uppskatta maximalt. De kan inte få extremt billigt eftersom volymen av investerare är verkligen hög just nu. Den höga volatiliteten på marknaden är en reaktion på den största sektor tillväxten i världen. Inkommande nya användare varje timme gör det förståeligt – du kan inte ha en statisk köp/sälj priset med så många nya variabler.

Studier visar att de flesta av Bitcoin investerare långsamt kommer att skifta till andra kryptovalutor. Om vi når en punkt av godtagandet av kryptovalutor som juridisk betalningen, kommer vi se en annan bild. Kryptovalutor förtroende kommer att öka – detta kommer att ta mer stabilitet till crypto-marknaden. Dock finns det alltid risk för en stopp-punkt. Om antalet användare slutar expansion eller ens börjar minska, kan resultaten vara oförutsägbar. Det finns inte en garanti att detta inte kommer att hända. Detta är en känd risk av kryptovaluta volatilitet. Höga vinster kan vara en säkerhet i nuet, men framtiden är ännu oklart. Detta är det viktigaste att komma ihåg om du vill ansluta till kryptovaluta världen.

Berätta vad du tycker om kryptovalutor! Dela din åsikt med oss så att vi kan diskutera det!

Betygsätt den här artikeln

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *